Tarieven

Welkom bij SAMSAMfit

Bekijk de opties

Personal Group Training

COACHINGSTRAJECT

PERSONAL TRAINING

*Bekijk de algemene voorwaarden voor meer informatie

Zij zijn al FIT | Reviews

Van niet lekker in mijn vel naar me weer helemaal top voelen. Door de fijne begeleiding en zware trainingen kon ik mijn gedachten verzetten. Een luisterend oor als ik dit nodig had, maar ook het aanmoedigen als het niet lukte. Door de 100 dagen challenge ben ik weer fit en voel ik me top! Ik zou het iedereen aanraden! Maria en Jacqueline onwijs bedankt voor jullie begeleiding!

Demi

Door het powermama programma heb ik tot 32/33 weken zwangerschap door kunnen sporten. Ik vond het fijn dat Maria veel kennis heeft en ook allerlei vragen kan beantwoorden rondom de zwangerschap&sporten. Ik ging vrij fit de bevalling in. Hierdoor was ik ook sneller weer op de been. Na de bevalling heb ik weer mee gedaan met de powermama’s om het sporten weer op te bouwen. De drempel om weer te gaan sporten voelde op deze manier heel laag wat ik erg fijn vond. Tijdens mijn herstel vond ik de kennis van Maria erg prettig. Ik weet waar ik moet letten, hoe ik bepaalde oefeningen uit kan voeren. Uitdagend en toch altijd met respect voor mijn grenzen.

Yvette

Na een tia besefte ik dat het roer om moest, aangemoedigd door mijn vrouw die al sportte bij SAMSAMfit schoorvoetend naar binnen gelopen. Wat een verademing vergeleken bij de normale sportschool! Groepslessen onder persoonlijke begeleiding met max. 8 personen per les. Iedereen doet in groepsverband dezelfde oefeningen. Als je om wat voor reden dan ook moeite hebt met een oefening is er altijd een gepast alternatief, hetzij lichter, minder herhalingen of een aangepaste oefening. De persoonlijke aanpak heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik ben fitter dan ik ooit geweest ben, heb het vertrouwen in mijn lichaam teruggewonnen en zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Pim

Enige tijd geleden het coaching traject in gegaan bij Jacqueline. Nooit wetend van te voren wat het onderwerp is laat Jacqueline je je verhaal doen en kan ze feilloos de vinger op de zere plek leggen, ze weet hier goed raad mee en kan je een duw in de juiste richting geven om de pijn te verzachten of weg te nemen. Je kan en mag jezelf zijn met een lach en een traan, niks is gek, alles is bespreekbaar. Ik voel me nu veel beter en weet dat ik 'perfect ben zoals ik ben!’

Anoniem