De volgende stap in je mentale gezondheid

groepscoachingsprogramma 'Leer Jezelf Kennen'

Welkom bij ons groepscoachingsprogramma ‘Leer Jezelf Kennen’. In dit programma gaan we op een holistische manier aan de slag om jou te helpen jezelf beter te begrijpen en je leven meer in balans te brengen.

We beginnen met het in kaart brengen van waar je nu staat. Samen gaan we kijken naar jouw situatie op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en innerlijk niveau. Op deze manier krijg je een compleet beeld van jezelf en kunnen we gericht aan de slag met de gebieden waar je meer balans en rust kunt vinden.

We zullen ook aandacht besteden aan wat er in jouw lijf gebeurt en hoe je hierop kunt reageren. Emotioneel gaan we dieper in op jouw persoonlijke verhaal en kijken we naar de invloed van jouw gedachten op je gemoedstoestand. Energetisch leer je jouw grenzen kennen en hoe je deze kunt respecteren.

Daarnaast zullen we ons richten op jouw persoonlijke groei en gaan we terug naar wie jij echt bent. We kijken naar jouw passies en talenten en hoe je deze kunt inzetten in je dagelijkse leven.

Om het programma compleet te maken, zullen we werken aan het vinden van balans en het leven vanuit de flow. Dit betekent dat je meer rust en voldoening zult ervaren in je leven.

Tot slot zullen we werken met een vision board, waarop je jouw doelen en dromen kunt visualiseren.

Holistische groepscoaching

en praktische werkvormen

Naast de holistische aanpak bieden we ook verschillende werkvormen aan om het programma zo praktisch en toepasbaar mogelijk te maken. We gaan aan de slag met oefeningen en opdrachten die je kunt integreren in je dagelijkse leven. Dit kan variëren van schrijfoefeningen tot praktische ademhalingsoefeningen.

Daarnaast zullen we werken met meditaties en visualisaties om je te helpen ontspannen en je gedachten tot rust te brengen. Dit kan je helpen om meer in het moment te leven en je focus te verbeteren.

Een bijzondere werkvorm die we aanbieden is boksen. Door middel van boksen leer je grenzen stellen en zelfvertrouwen vergroten. Het kan een krachtige manier zijn om emoties te uiten en stress los te laten.

Ons doel is om jou de tools en technieken te geven om zelfstandig verder te gaan op jouw pad van persoonlijke groei en ontwikkeling. Door de combinatie van holistische coaching en praktische werkvormen, hopen we dat jij jouw eigen weg zult vinden naar een leven in balans.

leer-jezelf-kennen-samsamfit

Persoonlijke ontwikkeling is een doorlopend proces

JACQUELINE geeft je tools en inspiratie

Ons groepscoachingsprogramma ‘Leer Jezelf Kennen’ is ontworpen voor kleine groepen, met een maximum van 4 personen. Op deze manier kunnen we een persoonlijke en intieme sfeer creëren, waarin iedereen de ruimte heeft om zijn of haar verhaal te delen.

Het programma duurt 4 maanden en bestaat uit 8 sessies van elk 120 minuten. In deze sessies zullen we ons richten op verschillende aspecten van jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Na elke sessie krijg je opdrachten mee naar huis, die je helpen om de besproken thema’s verder te integreren in je dagelijkse leven.

Onze sessies vinden plaats op een locatie die voor iedereen goed bereikbaar is en waar we in alle rust kunnen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Tussen de sessies door is er ruimte voor individuele vragen en begeleiding, zodat je het maximale uit het programma kunt halen.

Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling een doorlopend proces is en we hopen dan ook dat onze coaching jou de tools en inspiratie zal geven om dit proces voort te zetten.

Geef jezelf de kans om te groeien

Voor wie is de groepscoaching

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zich zou moeten aanmelden voor ons groepscoachingsprogramma ‘Leer Jezelf Kennen’. Hieronder hebben we een aantal van deze redenen voor je op een rijtje gezet:

  1. Persoonlijke ontwikkeling: Ons programma is ontworpen om jou te helpen groeien en ontwikkelen op persoonlijk vlak. Of je nu worstelt met bepaalde emoties, gedachten of levensvragen, wij bieden je de tools en ondersteuning om deze uitdagingen aan te gaan.

  2. Leven in balans: Veel mensen voelen zich tegenwoordig overweldigd en gestrest door de eisen van het moderne leven. Ons programma helpt je om meer balans en rust te vinden in je dagelijkse leven, zodat je beter in staat bent om de uitdagingen aan te gaan.

  3. Kleine groepen: Onze groepen zijn bewust klein gehouden, zodat we een persoonlijke en intieme sfeer kunnen creëren. Dit zorgt ervoor dat je je veilig voelt om je verhaal te delen en persoonlijke groei te ervaren.

  4. Praktische tools en technieken: Naast de holistische aanpak bieden we ook praktische tools en technieken aan die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Deze tools helpen je om meer in balans te blijven en beter om te gaan met uitdagingen.

  5. Groeien met anderen: Het feit dat ons programma in groepsverband plaatsvindt, biedt de mogelijkheid om samen te groeien met andere gelijkgestemde mensen. Het kan waardevol zijn om te horen hoe anderen omgaan met vergelijkbare uitdagingen en hier samen van te leren.

Door je aan te melden voor ons programma geef je jezelf de kans om te groeien op persoonlijk vlak, meer balans te vinden in je leven en te leren van anderen.

Leer Jezelf Kennen

Laat je helpen door Jacqueline van SAMSAMfit

Voor ons groepscoachingsprogramma ‘Leer Jezelf Kennen’ hanteren wij een tarief van 49 euro per sessie van twee uur. Dit is inclusief alle benodigde materialen en opdrachten die je tussen de sessies door ontvangt.

Om het programma voor iedereen toegankelijk te maken, bieden wij de mogelijkheid om het totaalbedrag in 4 termijnen van 98 euro te betalen. Zo kun je de kosten spreiden over de duur van het programma en wordt het gemakkelijker om deel te nemen aan het programma.

Wij vinden het belangrijk dat ons programma voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je financiële situatie. Als je graag deel wilt nemen aan het programma, maar de kosten een obstakel vormen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.

Wij helpen jou gáán

Het is tijd om te investeren in jezelf

Wij zijn er altijd klaar voor om jou te helpen gaan. Nu is het tijd voor jou om te investeren in jezelf. Tijd om te groeien naar de meest fitte, krachtige, gezonde en gelukkige persoon die je kunt. We kijken er naar uit om kennis met je te maken. Bekijk de pakketten en tarieven en tot binnenkort!