Het is tijd voor verandering en tijd voor jou

Holistisch Coaching en Therapie bij SAMSAMfit

Voel je dat je emmer overloopt of dat je vastzit in een bepaalde situatie of emotie? Is het tijd voor verandering en ben je klaar om de eerste stap te zetten? Dan is Holistische Coaching & Therapie echt iets voor jou.

Mijn naam is Jacqueline aan de Wiel. Door de vele opleidingen die ik heb gevolgd en mijn rijke levenservaring waarin ik diverse processen heb doorlopen, ben ik intuïtief sterk onderlegd en doortastend. Ik weet snel de juiste plek te vinden en ben in staat om jou op een directe, maar vooral ook liefdevolle manier verder te helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ik begeleid je om de verbinding met jezelf weer terug te vinden en jouw innerlijke kracht weer te laten stralen.

Ik bied drie verschillende opties aan:

 • Een eenmalige doorbraaksessie van 1,5 uur
 • Een Chakra Reading en Healing van 1,5 uur
 • Proces Coaching en Therapie, bestaande uit meerdere sessies van 1 uur.

Je kunt een afspraak inplannen op dinsdag, donderdag en vrijdag overdag.

 

Jij verdient ook een gelukkig leven

Waarom coaching en therapie

Waarom zou ik hulp vragen? Kan ik dit niet gewoon zelf oplossen? Eigenlijk weet ik alles al… Herken je dit gevoel? Sta jezelf toe om niet alles alleen te hoeven dragen. Je hebt inderdaad alle kennis en antwoorden die je nodig hebt. Toch blijkt het vaak lastig om er gebruik van te maken. Omdat het jouw eigen situatie betreft, is het moeilijk om alles te overzien; je wordt volledig meegesleept in het moment of het gevoel.

Waarschijnlijk bezit je alle antwoorden al, en ik ga je zeker niet vertellen wat je wel of niet moet doen. Wat ik wél doe, is je de rust bieden om jezelf weer te kunnen horen. Om voeling te krijgen in je lichaam, zodat je de antwoorden kunt horen en voelen. Ik help je met nieuwe inzichten die je wellicht diep hebt weggestopt. Soms waren bepaalde momenten pijnlijk en wil je dat gevoel nooit meer ervaren. We hebben de neiging om dingen weg te stoppen in plaats van ze te doorleven en toe te staan dat het gevoel er mag zijn. Op den duur kan dit wegdrukken je in de weg gaan zitten. Je ervaart een gevoel dat je niet goed kunt beschrijven en je weet niet waar het vandaan komt. Ik kan je begeleiden om jouw juiste weg te vinden.

Bij mij is er ruimte voor alles wat je voelt, ervaart en wat er ook is. Met een dosis levenservaring en veel kennis uit verschillende opleidingen en cursussen, ben ik nooit uitgeleerd. Alles wat ik leer, deel ik graag en zet ik intuïtief in om jou te ondersteunen.

In 1 sessie inzichten en antwoorden op jou vragen

Doorbraaksessie

holistische-coaching-therapie

Tijdens onze eenmalige, intense en diepgaande doorbraaksessie duiken we diep in jouw vraag of thema. Gedurende 90 minuten maak ik gebruik van mijn sterk ontwikkelde intuïtieve vermogen, samen met een doortastende en doelgerichte aanpak, om samen met jou blokkades en patronen te doorbreken. We zetten krachtige methoden in, waaronder het werken met opstellingen met behulp van poppetjes en vloerankers. Deze visuele benadering laat je niet alleen zien maar ook ervaren wat de betekenis is voor jou. We werken vanuit het bewustzijn en putten ook uit informatie die voortkomt uit de signalen van jouw lichaam. Hierdoor kunnen we snel tot de kern van jouw kwestie komen.

Als jouw coach & therapeut heb ik geleerd om deze verschillende elementen te combineren en ze effectief in te zetten tijdens onze sessie, zodat jij de inzichten en antwoorden krijgt die je nodig hebt. Dit maakt de doorbraaksessie een unieke en krachtige ervaring, waarbij we zowel mentaal als fysiek aan de slag gaan om jouw persoonlijke groei te bevorderen.

Na deze afspraak is het fijn als je niet meteen weer aan het werk hoeft. Het kan zijn dat je wat vermoeider bent en behoefte hebt aan rust. Het is dan prettig als je hier gehoor aan kunt geven.

We brengen alle chakra’s in balans en ervaar de flow van het leven

Chakra reading en healing

Chakra’s vertegenwoordigen energiepunten in ons lichaam. Elke chakra, waarvan er 7 zijn, heeft specifieke functies en eigenschappen. Soms raakt een chakra uit balans en kan het geblokkeerd zijn; de energiestroom is dan laag of juist overactief, waarbij het waarschijnlijk de functie van een andere chakra overneemt.

Wanneer de chakra’s in balans zijn, voel je je over het algemeen goed en ervaar je een prettige flow in het leven.

De 7 chakra’s zijn:

 1. Wortelchakra
 2. Sacraal chakra
 3. Zonnevlecht chakra
 4. Hartchakra
 5. Keelchakra
 6. Voorhoofdchakra
 7. Kruinchakra

Tijdens de chakra reading en healing beginnen we met een kort introductiegesprek. Misschien wil je van tevoren aangeven waar je tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt. We starten met een korte meditatie, zodat je ontspannen en in het hier en nu kunt deelnemen aan de behandeling. Daarna mag je op de tafel liggen terwijl er ontspannende muziek speelt. Met behulp van mijn pendel ga ik langs alle chakra’s en vraag ik of ze in balans zijn. Als een chakra niet in balans is, ga ik verder met vragen om te bepalen of het chakra onder- of overactief is en op welk niveau dit speelt (fysiek, emotioneel, mentaal of structureel). Nadat ik alle chakra’s heb bevraagd, breng ik ze met behulp van reiki weer in balans en leg een verbinding tussen de chakra’s, zodat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen.

Daarna hebben we een nagesprek waarin je kunt delen hoe je de ervaring hebt beleefd, en zal ik ook mijn bevindingen met je delen. Na afloop ontvang je per e-mail een persoonlijke handout met tips die passen bij jouw chakra reading.

Voorbeelden van vragen en/of thema’s

De stap naar persoonlijke groei en transformatie

Met welke vragen en/of thema’s  mensen mij vinden:

 • Een negatief zelfbeeld
 • Burn-out of bore-out
 • Trauma’s
 • Verlies
 • Onvoldoende zelfliefde
 • Overmatige focus op de mening van anderen
 • Onzekerheid
 • Moeite met het stellen van grenzen
 • Behoefte aan erkenning van anderen
 • Ontevredenheid met het lichaam
 • Strijd met eten en/of andere middelen
 • Angsten
 • Een stap willen, maar niet durven zetten
 • Vragen als ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik eigenlijk’
 • Niet lekker in je vel zitten en voor je gevoel is hier geen aanleiding voor
 • Alles overdenken
 • Verlangen naar rust en ontspanning
 • Verlangen naar meer plezier in het leven

Voel je welkom met jouw vraag, ik ben er voor jou om je de weg te wijzen.

Ik ben ervoor jou

Het is tijd om te investeren in jezelf

Je bent het waard om te investeren in jouw toekomst, die van je kinderen en je kleinkinderen. Alles wat in jou leeft, geef je ook door – in je werk, in je gezin en in alle andere systemen waarin je leeft. Jij mag in dit leven genieten en stappen vooruit zetten.