De volgende stap in je mentale gezondheid

Holistisch Coaching en Therapie bij SAMSAMfit

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding om de volgende stap in jouw leven te zetten? Dan is holistische coaching en therapie van SAMSAMfit echt iets voor jou. Mijn naam is Jacqueline en het is mijn missie om jou te helpen om vol liefde, met vertrouwen en in balans te kunnen leven. Ik heb zelf ook deze weg bewandeld.

Voor mij is het centraal stellen van keuzes maken vanuit het hart en doen wat mij echt blij maakt van groot belang. Ik heb geleerd om mezelf te durven zijn en in mijn eigen kracht te staan. Ik heb bewust gekozen om ‘voluit te leven’ en daardoor heb ik een balans gevonden in het vrouw zijn, moeder zijn, ondernemer zijn en vriendin zijn. Mijn kracht ligt in mijn intuïtie en het doortastend doorzien van situaties. Door mijn eigen transformaties en leerprocessen ben ik in staat om verbinding te creëren en anderen te begeleiden op hun pad.

Bij SAMSAMfit bieden we holistische coaching en therapie, waarbij we jouw klachten en uitdagingen als geheel benaderen en bij de kern aanpakken. Samen werken we aan het herstellen van de verbinding met jezelf, zodat je weer in je eigen kracht kunt staan en in balans kunt leven.

Een evenwichtig leven geeft rust

Vind balans met coaching en therapie

Samen met SAMSAMfit bied ik holistische coaching en therapie trajecten aan om jou te helpen weer in je eigen kracht te staan. Met mijn achtergrond in maatschappelijk werk, holistische therapie, systeemdynamieken in families (opstellingen) en diverse trainingen, waaronder functional family therapy, gedragstraining, van burnout naar balans, holistisch voeden en emotie-eten coaching, ben ik in staat om een breed scala aan ondersteuning te bieden.

In mijn praktijk help ik mensen die worstelen met verschillende uitdagingen, zoals:

 • Een negatief zelfbeeld
 • Onvoldoende zelfliefde
 • Overmatige focus op de mening van anderen
 • Onzekerheid
 • Moeite met het stellen van grenzen
 • Behoefte aan erkenning van anderen
 • Ontevredenheid met het lichaam
 • Strijd met eten en/of andere middelen

Deze klachten kunnen ervoor zorgen dat je je uit balans voelt en de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt. Vaak gaan deze klachten ook gepaard met gevoelens van lusteloosheid, emotie-eten, depressie, burn-out en een gebrek aan energie. Met behulp van holistische coaching en therapie benaderen we alle klachten als een geheel en pakken we de kern van het probleem aan.

Leven vanuit je hart

Ervaar transformatie en groei met holistische coaching en therapie

holistische-coaching-therapie

Ervaar jij klachten en ben je op zoek naar verandering? Neem verantwoordelijkheid voor je leven en ontdek hoe holistische coaching en therapie je kunnen helpen. Bij SAMSAMfit sta ik voor je klaar om je te begeleiden naar een leven waarin je volledig kunt stralen als jezelf.

In mijn holistische coaching en therapie maak ik gebruik van verschillende intuïtieve methodieken, waaronder:

 • Persoonlijke coachingssessies
 • Innerlijk kind werk
 • Systemisch werken
 • (Familie) Opstellingen
 • Genogram
 • Inzichtkaarten
 • Meditaties
 • Bokscoaching
 • Reiki

Samen gaan we op zoek naar de kern van jouw uitdagingen en help ik je om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Ik geloof dat het anders kan en ik wil je graag laten ervaren hoe je een leven kunt leiden waarin je volledig tot bloei komt, helemaal als jezelf.

Stap in je nieuwe leven

Samen op weg naar persoonlijke groei en transformatie

Ik werk vanuit een holistische benadering, waarbij we fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel allemaal aandacht besteden tijdens het traject. Ons doel is een balans te bereiken op al deze niveaus.

Mijn begeleiding helpt je om vanuit je hoofd weer naar je hart te gaan. We bevorderen bewustwording van lichaamssignalen en leren hier naar te luisteren. Samen gaan we terug naar de essentie en vinden we thuiskomen bij jezelf. Dit leidt tot meer zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen, waardoor jij weer voluit kunt leven.

Dit traject is geschikt voor jou als je:

 • Moeite hebt met het voelen en aangeven van grenzen
 • Emotie-eten ervaart
 • Een gevoel van onbehagen hebt en niet lekker in je vel zit, zonder precies te weten waarom
 • Overspannen bent of tegen een burn-out aan zit
 • Onzeker bent en/of een negatief zelfbeeld hebt
 • Onrust in je hoofd ervaart
 • Jezelf wegcijfert
 • Last hebt van een trauma
 • In een rouwproces zit
 • Rust wilt in je hoofd en meer in contact wilt komen met je lichaam
 • Wilt afvallen, maar geen dieet meer wilt volgen
 • Inzicht wilt krijgen in je innerlijke belemmerende gedachten
 • Bereid bent om het proces met jezelf aan te gaan, met mij aan je zijde.

Leef vanuit liefde voor jezelf

Klaar voor persoonlijke groei en transformatie?

Ben jij er klaar voor om op te komen voor jezelf? Ben jij klaar om volledig in het leven te stappen, los te laten en te voelen? Sta je open voor het ervaren van zelfliefde? En ben je bereid om ‘nee’ te zeggen tegen anderen en ‘ja’ te zeggen tegen jezelf?

Als je volmondig ‘ja’ antwoordt op deze vragen, dan ben ik er klaar voor om jou te begeleiden! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek, waarin we samen kunnen bespreken hoe ik je kan helpen.

Wij helpen jou gáán

Het is tijd om te investeren in jezelf

Wij zijn er altijd klaar voor om jou te helpen gaan. Nu is het tijd voor jou om te investeren in jezelf. Tijd om te groeien naar de meest fitte, krachtige, gezonde en gelukkige persoon die je kunt. We kijken er naar uit om kennis met je te maken. Bekijk de pakketten en tarieven en tot binnenkort!