Intensief en diepgaand naar de kern

Doorbraaksessie

Ik heet je van harte welkom op mijn website.

Als je een probleem hebt of vastloopt in een situatie en je voelt er (nog) niets voor om in een langdurig traject te gaan, dan is een eenmalige sessie een uitkomst voor jou.

We gaan samen op zoek gaan naar diepgaande veranderingen in jouw leven. Mijn naam is Jacqueline, en ik sta klaar om jou te begeleiden tijdens onze eenmalige, intensieve en diepgaande doorbraaksessies van 90 minuten. Vaak is een vraag of thema iets wat steeds terugkeert, als een boemerang die telkens weer in verschillende vormen opduikt. Op het moment dat je het niet aankijkt, blijft het jouw aandacht vragen en je leven beïnvloeden.

Tijdens deze sessies help ik je om nieuwe inzichten en antwoorden te verkrijgen op jouw vragen, ongeacht of je worstelt met herhalende patronen, vastloopt in je leven, of gewoon op zoek bent naar persoonlijke groei. Ik bied de intensieve begeleiding die jij nodig hebt om de cyclus te doorbreken en verder te komen.

Intuïtieve coaching 

wat gaan we doen

Tijdens onze eenmalige, intensieve en diepgaande doorbraaksessie gaan we samen diep in op jouw vraag of thema. Gedurende 90 minuten maak ik gebruik van mijn sterk ontwikkelde intuïtieve vermogen, samen met een doortastende en doelgerichte aanpak, om samen met jou blokkades en patronen te doorbreken. We maken gebruik van krachtige methoden, waaronder werken met opstellingen met behulp van poppetjes en vloerankers. Dit is een visuele benadering waarbij je niet alleen ziet, maar ook ervaart wat de betekenis is voor jou. We werken vanuit het bewustzijn en putten ook uit informatie die voortkomt uit de signalen van jouw lichaam. Hierdoor kunnen we snel tot de kern van jouw kwestie komen.

Als jouw coach & therapeut heb ik geleerd om deze verschillende elementen te combineren en ze effectief in te zetten tijdens onze sessie, zodat jij de inzichten en antwoorden krijgt die je nodig hebt. Dit maakt de doorbraaksessie een unieke en krachtige ervaring, waarbij we zowel mentaal als fysiek aan de slag gaan om jouw persoonlijke groei te bevorderen.

leer-jezelf-kennen-samsamfit

Nieuwe inzichten & antwoorden

Voor wie

Deze sessies zijn speciaal ontworpen voor mensen die bereid zijn diep in zichzelf te kijken en de confrontatie aan te gaan met hun vraagstukken en patronen. Als jij nieuwe inzichten en antwoorden op jouw vragen wilt verkrijgen in een eenmalige, intensieve en diepgaande sessie, dan is deze sessie perfect voor jou. Je durft naar jezelf te kijken, staat open om iets nieuws te proberen, en bent op zoek naar een betrokken en persoonlijke coach die jouw groei ondersteunt. Als jij voelt dat er meer in je zit, maar het er niet uitkomt, als je merkt dat je leegloopt op energie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voorbeelden van thema’s of vragen waar we aan kunnen werken, zijn onder andere: “Er zit geen groei in mijn bedrijf,” “Ik weet niet waar ik me op moet richten,” “Het lukt me steeds maar niet om een stap te zetten,” “Ik heb geen energie,” “Ik zit vast”, “Ik ben zo onzeker,” “Ik voel me steeds afgewezen,” “Ik heb steeds dezelfde klachten”, Ik heb frustraties naar iemand toe.”

Geef jezelf de kans om te groeien

Afspraak maken

Ben jij er klaar voor om verandering in jouw leven teweeg te brengen? Maak nu een afspraak voor een eenmalige, intensieve en diepgaande doorbraaksessie met mij. We hebben slechts beperkte beschikbaarheid, dus wacht niet te lang en reserveer jouw plek voor deze diepgaande sessie die jouw leven kan transformeren.

Een sessie die je naar de next level brengt

Tarief

Een doorbraaksessie is eenmalig, intensief en diepgaand. Ik neem ruim de tijd voor jou, en gedurende 90 minuten werken we samen aan het verkrijgen van nieuwe inzichten en antwoorden op jouw vragen. Deze sessie geeft jou direct nieuwe waardevolle inzichten en/of antwoorden. Je zal ook merken dat dit nog dagen/weken na de sessie kan doorwerken. De investering is eenmalig €99,-.

Wij helpen jou gáán

Het is tijd om te investeren in jezelf

Wij zijn er altijd klaar voor om jou te helpen gaan. Nu is het tijd voor jou om te investeren in jezelf. Tijd om te groeien naar de meest fitte, krachtige, gezonde en gelukkige persoon die je kunt. We kijken er naar uit om kennis met je te maken. Bekijk de pakketten en tarieven en tot binnenkort!