Samsamfitbox


bij ons sta je niet alleen, wij moedigen elkaar tot het einde aan

Diensten

Je kan bij Samsamfit terecht voor verschillende trainingstrajecten. Gericht aan een doel werken, individueel of in een groep, of een training inplannen voor een bedrijfs- of privé uitje, alles is mogelijk. Lees hieronder de verschillende mogelijkheden. Als je bepaalde wensen hebt die er niet tussen staan, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden bespreekbaar te maken.

Bedrijfsfitness

Het is ook mogelijk om trainingen te verzorgen voor werknemers van een bedrijf. De training kan gericht zijn op fitter worden, maar kan ook als ondersteuning dienen voor de te verrichten werkzaamheden van de werknemers. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij hierover meer informatie geven en gezamenlijk bekijken welke trainingen van toepassing kunnen zijn.

Feesten en partijen

Sporten is natuurlijk ook heel erg fun. Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje, kinderfeestje, sportdag, familiedag of misschien wel een vrijgezellenfeest? Heb je al gedacht aan een leuke Bootcamp training?  Wil je juist een training die gericht is op samenwerking, ontspanning, ploeteren door het zand en/of modder of een training in de vorm van spel en fun? Alles is bij Samsamfit mogelijk, wij stemmen de training op jouw wensen af.